Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.


Η  τροχαία  Σαλαμίνος   ρυθμίζει την κυκλοφορία   στις  ονομαστικές εορτές, Αγίας Παρασκευής, Ζωοδόχου πηγής, Αγίας Ζώνης, Άγιου Λαυρέντιου, Παναγίας Φανερωμένης, του Σωτήρας στο Μούλκι, του Άγιου Ανδρέα, του Άγιου Μηνά, επίσης  τις εκδηλώσεις τα  Αιάντεια,  τα Σαλαμίνια, τις εθνικές παρελάσεις  Σαλαμίνος, τους ελέγχους λεωφόρο Αιαντείου, λεωφόρου Φανερωμένης, λεωφόρου Ιπποκράτους, οδούς ταχείας κυκλοφορίας.

Ο διοικητής της τροχαίας και οι άνδρες του προσπαθούν για το καλύτερο σε ένα νησί που κατοικείται από 70.000 χιλιάδες μόνιμους κατοίκους  τον χειμώνα , και 400.000 χιλιάδες το καλοκαίρι , να σημειώσουμε ότι η  έκταση του νησιού είναι 90 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Κύριε διοικητά της  τροχαίας Αθηνών ενισχύσατε την τροχαία Σαλαμίνος με ένα τζιπ και μια μηχανή cross διότι ο στόλος ο υπάρχων είναι  παλαιός και  αύξηση του οργανογράμματος με  4 επιπλέον θέσεις του προσωπικού.