Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020





Ο   ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ -  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΥΠΕ ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΙΛΟΣ.



Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΥΠΕ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΒΙΖΟ.

TΑ BLOKS TOY ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ  Β  ΠΕΙΡΑΙΑ –ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΑΝΔΡΑΚΗ

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

 Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

3) galera1.blokspot.com

4) galera4.blokspot.com



ΓΡΑΦΕΙ Ο  Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ -  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ
Ο –πολιτευτήςδημοσιογράφος ΜΙΧΑΛΗΣ  ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ επισκέφτηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2019  την 2η ΔΥΠΕ. Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνος, μίλησε με τον Διοικητή κύριο Ροϊλό και τον Υποδιοικητή κύριο Αλεβίζο. Τους ενημέρωσε για τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνος και συγκεκριμένα για την ανάγκη ενίσχυσης με ιατρούς των εξής ειδικοτήτων: παιδίατρο, καρδιολόγο,  διατροφολόγο, και  ο  διαβητολόγος να έρχεται τρεις φορές την εβδομάδα.
Τα ραντεβού των ασθενών  να  μπορούν να κλείνονται ηλεκτρονικά.
Ακόμη συζήτησαν για την προμήθεια δυο νέων κομπιούτερ για τις διοικητικές υπηρεσίες, με σκοπό την διευκόλυνση του έργου τους.
ο  δημοσιογράφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ είχε επισκεφθεί και   πριν  20  μήνες την  2η ΔΥΠΕ και  με προσωπική του  παρέμβαση στην προηγουμένη Διοίκηση, απεστάλη  ιατρός  δερματολόγος στις αρχές  του  2019 και ακτινολόγος καθώς  και   συνεργείο για  την συντήρηση του κτιρίου που στεγάζεται το Κέντρο Υγείας.
Ακόμη  ζήτησε να εκπονηθεί μελέτη για την ανέγερση ενός νέου Κέντρου Υγείας στην Σαλαμίνα, στα πρότυπα του υπό κατασκευή  Κέντρου Υγείας Κερατσινίου.