Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛ 1182 25-7-2014 ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΜΙΣΘΟΙ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 1.500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.


1)ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ 1.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΤΟΜΙΚΟ Η ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.
2)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΜΙΣΘΩΤΩΝ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΙ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ.
3)ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΣΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ, Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΙΤΗΣΗ- ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΡΣΩ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑΧΙΣΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΙΒΑΝ.
4) ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΙΒΑΝ ΤΥΧΟΝ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΔΗ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Η ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΟ.
5)Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΟΦΕΙΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ  ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΦΜ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΧΙΣΝΕΤ.